Svar

Hvordan jukser du på Apple Watch-aktivitet?

Alternativ 2Wave Your Wrist Like Crazy Når du sitter komfortabelt, uvillig til å bevege deg, kan du jukse målene dine ved å bare vifte med håndleddet i luften som en gal. Klokken din vil anta at du beveger deg og vil slå på poeng til antall skritt, flyttemål, ståmål, til og med treningsminutter hvis du gjør det lenge nok.

Apple Watch-eiere kjenner kampen – det er slutten av dagen, og disse ringene blir ikke oppfylt. Hvis du fortsatt ikke ser det, blar du helt ned og trykker på «Økter» under delen Ingen registrerte data, eller start og fullfør en treningsøkt på Apple Watch for å få den til å se ut som beskrevet ovenfor. Heldig for deg lar iOS deg slette alle manuelle treningsdata du legger inn, som igjen gjenoppretter ringene dine slik de skal være. Under «Treningsøkter» trykker du på «Vis alle data» under «Legg til i favoritter». Du kan enkelt identifisere hvilken oppføring som er din, ettersom manuelt innlagte data vises med Health app-symbolet, i stedet for Apple Watch- eller iPhone-symbolet.

Kan du redigere aktivitet på Apple Watch? Endre aktivitetsmålene dine Du kan justere målene dine når som helst for å passe bedre til aktivitetsnivåene dine. Åpne Activity-appen på Apple Watch. Sveip opp, og trykk deretter på Endre mål.

Hvordan får jeg flere treningsalternativer på Apple Watch? – Åpne Workout-appen på Apple Watch.

– Rull ned og trykk på Legg til trening.

– Trykk på ønsket treningsøkt.

Hvorfor regner ikke Apple Watch å gå som trening? Dessverre er dette et problem for Apple Watch. Mens de fleste treningsøkter du følger med Apple Health regnes direkte som treningsminutter i aktivitetsringene, er Walking en spesiell treningstype i den grad minutter bare telles når pulsen din når den minste terskelen.

Hvordan legger du til trening i aktivitetsappen? – Åpne Helse-appen.

– Sveip ned for å vise søkefeltet.

– Skriv inn «Trening» og trykk på det første resultatet.

– Trykk på "+"-knappen øverst til høyre.

– Velg aktiviteten (hvis du ikke finner den eksakte aktiviteten du leter etter, gå helt til bunnen av listen og velg «Annet»)

Ytterligere spørsmål

Kan du få mer enn 600 poeng på Apple Watch?

Du kan maksimalt tjene 600 poeng per dag (4200 per uke).

Hvordan forfalsker jeg Apple Watch-aktiviteten min?

Gå til Activity-appen på Apple Watch, trykk hardt (tvangstrykk), endre målet, og senk det deretter ned til noe du realistisk kan lage. Så, i morgen, løft den opp igjen. Start en annen treningsøkt i Workout-appen. Mer om det nedenfor!

Kan du øke treningsringen på Apple Watch?

Endre aktivitetsmålene dine Åpne Activity-appen på Apple Watch. Sveip opp, og trykk deretter på Endre mål. Trykk for å øke eller redusere antall aktive kalorier for ditt daglige bevegelsesmål, og trykk deretter på Neste. Trykk for å øke eller redusere antall minutter for ditt daglige treningsmål, og trykk deretter på Neste.

Hvorfor teller ikke Apple Watch alle treningsminuttene mine?

På din iPhone, i Watch-appen, gå til: Min klokke (fane) > Helse > Rediger – trykk og juster elementer, og trykk deretter på Ferdig. Apple Watch bruker forskjellige sensorer og datakilder for å spore resultatene av treningsøktene, avhengig av aktivitetstypen. Tilbakestilling av kalibreringsdataene vil ikke slette aktivitetsloggen din.

Hva bør mitt aktive kalorimål være Apple Watch?

Disse 260 aktive kaloriene går mot Move-målet vårt, mens de totale kaloriene er en enkel indikasjon på alle kaloriene som forbrennes gjennom dagen, selv når du sitter. De fleste vi kjenner, inkludert oss selv, sikter på noe rundt 600-700 som et Move-mål.

Hvordan legger jeg til tilpassede treningsøkter på Apple Watch?

– Åpne Workout-appen på Apple Watch.

– Trykk på Annet.

– Fullfør treningsøkten.

– Når du er ferdig, sveip til høyre og trykk på Avslutt.

– Trykk på Navntrening.

Hvorfor regnet ikke Apple-klokken min gåtur som trening?

Hvis Apple Watch bæres for løst, kan den tro at den har blitt fjernet, noe som fører til at aktivitet ikke spores. Hvis du foretrekker å motta treningskreditt for hele treningsøktene, uavhengig av estimert intensitetsnivå, kan du spore dem via treningsappen ved å bruke "Annet" som aktivitetstype.

Hvorfor gir ikke Apple Watch meg kreditt for trening?

Sjekk at posisjonstjenester (hovedinnstillingen øverst) er slått på. I listen over apper nedenfor, hvis alternativet vises (avhengig av klokkemodus), kontrollerer du at Apple Watch Workout er satt til Mens du bruker.

Hva er 3 Move-målene på Apple Watch?

Tre ringer: Beveg deg, Tren, Stå. Ett mål: lukk dem hver dag. Det er en så enkel og morsom måte å leve en sunnere dag på at du vil gjøre det hele tiden. Det er ideen bak Activity-appen på Apple Watch.

Hva bør jeg sette flyttemålet mitt til på Apple Watch?

Sett målet ditt mellom din 30-minutters intense treningskaloriforbrenning og din 60-minutters lett treningskaloriforbrenning. Eksempel #1: Hvis du gjennomsnittlig 750 kalorier for en intens 30-minutters treningsøkt og 850 kalorier for en lettere 60-minutters treningsøkt, anbefaler jeg å sette Move-målet ditt i midten til 800 og la det være der.

Kan du endre aktivitetsringene på Apple Watch?

Du kan justere målene dine når som helst for å passe bedre til aktivitetsnivåene dine. Åpne Activity-appen på Apple Watch. Sveip opp, og trykk deretter på Endre mål. Trykk for å øke eller redusere antall aktive kalorier for ditt daglige bevegelsesmål, og trykk deretter på Neste.

Hva teller som treningsminutter på Apple Watch?

Hvert hele minutt med bevegelse som tilsvarer eller overgår intensiteten til en rask spasertur, teller mot dine daglige trenings- og bevegelsesmål. For rullestolbrukere måles dette i raske dytt. Enhver aktivitet under dette nivået teller kun mot ditt daglige Move-mål.

Hvorfor vises ikke treningsøkten min på treningsringen?

På System Services-siden må du kontrollere at Motion Calibration & Distance er på. Trykk på Tilbake i øvre venstre hjørne, og trykk deretter på Personvern i øvre venstre hjørne. Når du er tilbake på personvernsiden, trykk på Motion & Fitness nederst på skjermen og kontroller at Fitness Tracking er aktivert.

Hva er et godt kaloriflytsmål for Apple Watch?

Hva er Max Move-målet på Apple Watch?

I Activity-appen, se etter dagene du pleier å være minst aktiv, og sett et Move-mål som er oppnåelig for de dagene. På den måten er det mye mindre sannsynlig at du bryter rekken. Og på dagene når dette Move-målet er for enkelt, gir Apple Move Goal 200 %, 300 % og til og med 400 % medaljer du kan målrette mot i stedet.